economie

07 mrt 2012, 21:09

Inschrijving Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012 van start

Ambitieuze ondernemers, jong maar ook oud, maar die zijn gestart tussen 1 januari 2008 en 31 december 2010, kunnen zich inschrijven voor deelname aan dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dat is een unieke, prestigieuze ondernemersprijs voor jonge ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe. Een prijs die de veelbelovende winnaars erkenning geeft, veel publiciteit oplevert en deuren opent voor de deelnemers die anders gesloten blijven.
 

Na tien meer dan succesvolle edities wordt op 20 november 2012 tijdens een daverende finale avond de begerenswaardige ondernemersprijs voor de elfde keer uitgereikt. Maar zover is het nog niet. Eerst start de zoektocht naar ondernemerstalent. En die is zojuist begonnen, want vanaf 1 maart jl. is aanmelden mogelijk voor dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012.


Laad je op met JOP!


JOP is bedoeld om die ambitieuze ondernemers, die nog net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken, een podium te bieden. Vandaar dat de nieuwe slogan voor de komende jaren luidt: "Laad je op met JOP". Het thema voor 2012 "Energie" sluit hier perfect op aan en past geheel in deze tijd. Dé Jonge Ondernemersprijs geeft energie, vraagt energie, laadt op, zet in beweging en geeft stuwende kracht.

Inschrijving tussen 1 maart en 15 juni 2012

Aanmelden kan via de website:  www.jongeondernemersprijs.nl of door direct te mailen naar:  info@jongeondernemersprijs.nl.