economie

12 okt 2015, 12:12

Infoversum: hoogwaardig zakelijk seminar met Ben Tiggelaar; Korting voor lezers van 50 euro voor uniek evenement!

Infoversum: hoogwaardig zakelijk seminar met Ben Tiggelaar; Korting voor lezers van 50 euro voor uniek evenement!

Dinsdag 3 november as. vindt in Infoversum de tweede editie van het succesvol gestarte concept Doordenkers plaats met o.a. niemand minder dan Ben Tiggelaar. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Doordenkers is een landelijk initiatief van RTL Z en DenkProducties waarbij zakelijke seminars met hoogwaardige inhoud en sprekers op het gebied van leiderschap en management worden georganiseerd. In Groningen is Infoversum partner in dit nieuwe concept. 

 

Tijdens de tweede editie van Doordenkers zullen Ben Tiggelaar en Jan Kuipers de inhoud van s'werelds beroemdste leiderschap boek aller tijden behandelen: de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey. 

 

Wat verklaart het ongelofelijke succes van dit boek? Waarom slaan Coveys denkbeelden zo aan? Wat kun je er mee in de dagelijkse praktijk? In deze video van dik 4 minuten leggen Tiggelaar en Kuipers het kraakhelder waarmee een goede indruk ontstaat van het event op 3 november. 

 

Speciaal voordeel voor GIC lezers!

 

Als GIC lezer heeft u een streepje voor. Gewone deelnemers betalen 249 euro voor dit seminar, maar u kunt via deze kortingslink boeken tegen de speciale prijs van slechts 199 euro excl. btw.  Meld u daarvoor wel aan via deze speciale link