economie

02 mrt 2017, 14:02

Informatiebijeenkomsten voor starters in de Eemsdelta

Informatiebijeenkomsten voor starters in de Eemsdelta

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt des te meer bij het starten van een eigen bedrijf. Wat moet je doen en wat moet je laten? Tijdens gratis startersbijeenkomsten in Uithuizen en Delfzijl ontvangen aankomende en beginnende ondernemers de informatie die zij nodig hebben om een vliegende start te maken. De bijeenkomsten zijn er op 23 maart (Uithuizen) en 6 april (Delfzijl).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een eigen bedrijf. Velen dromen ervan en starten met veel enthousiasme. Toch valt deze beginfase vaak tegen. Er komt zo veel op een ondernemer af dat hij of zij door de bomen het bos niet meer ziet. Bureau Eemsdelta\EZ organiseert daarom startersbijeenkomsten om de aankomende en beginnende ondernemer hierbij te helpen.

Informatie

 

Tijdens de kosteloze startersbijeenkomst kunnen ondernemers zich laten informeren over alle aspecten rondom het starten van een eigen bedrijf. Niet alleen de Kamer van Koophandel, de bank en de gemeente (Eemsdelta\EZ) komen aan het woord; ook een al gestarte ondernemer zal zijn ervaringen delen. Op de startersmarkt staan bovendien verschillende organisaties klaar om aanvullende vragen te beantwoorden. Aankomende en beginnende ondernemers in alle opstartfasen zijn welkom.

Startersmarkt

 

Op de startersmarkt staan de volgende organisaties klaar om aanvullende vragen te beantwoorden en bedrijfsplannen te bespreken: Kamer van Koophandel, Ondernemershuis Noord-Groningen, Rabobank Noord-Groningen, Werkplein Fivelingo, Werkplein Ability, Kredietunie Eemsregio, Stichting KomOp! en Eemsdelta\EZ.

Aanmelding

 

Wilt u een van beide startersbijeenkomsten bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@eemsdelta.nl of bel met 0596 - 63 91 18. Vermeld in de mail uw contactgegevens en voor welke bijeenkomst u zich aanmeldt (23 maart of 6 april).

 

Bureau Eemsdelta\EZ

 

Eemsdelta\EZ is het economisch samenwerkingsverband van de vier Eemsdelta-gemeenten en de provincie Groningen. Het bureau helpt ondernemers bij het oplossen van ondernemersvraagstukken, stimuleert ondernemerschap en richt zich op de verbetering van de bedrijvigheid in de regio.