economie

21 sep 2016, 15:03

Horecabeurs Noord Nederland op 3 oktober met lustrumeditie naar Groningen

Horecabeurs Noord Nederland op 3 oktober met lustrumeditie naar Groningen

Horecabeurs Noord Nederland viert op 3 oktober haar vijfjarige bestaan tijdens de lustrumeditie in de Martinikerk te Groningen. Dit jaar staat het thema ‘De kracht van het Ambacht’ centraal en zullen ruim 60 standhouders de bezoekers kennis laten maken met unieke en nieuwe producten en diensten voor de horeca.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het programma van de beursdag is dit jaar divers. De reeds succesvolle Biertapwedstrijd, Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen en de kookwedstrijd Klaar Af Kook zijn inmiddels een vaste trekker geworden voor de bezoekers.  


Naast het proeven, proberen en leren van het aanbod van de vele standhouders is er voor de bezoeker zelf ook veel te doen. Zo krijgt de bezoeker de kans tot het deelnemen aan de Barista workshops. Daarnaast valt er veel te zien en ervaren op de Cocktail Plaza & Spirits. Hier geeft Hooghoudt diverse presentaties  over de geschiedenis van jenever in de horeca. Tevens presenteert Hooghoudt destilleerderij onder leiding van smaakmakers Lennart Deddens, Peter Torenbosch en Laurens Speek de onderdelen Perfect serves & Cocktails. 

 
Lijfering Drankengroothandel zal voor de tweede keer verschijnen met de Bier Plaza in het koor van de kerk, alwaar een grote variatie aan speciaal bieren wordt aangeboden. Deze (inter)nationale bieren staan klaar bij de lokale brouwerijen om te worden geproefd.