economie

24 mrt 2011, 07:07

HEMA opent aan Westerhaven vijfde winkel in Groningen

Aan de Westerhaven in Groningen komt vanaf vandaag de vijfde vestiging van de HEMA in de stad. HEMA heeft voor deze winkel, met een vloeroppervlakte van driehonderd vierkante meter, een selectie gemaakt uit het HEMA-assortiment.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Filiaalleider Antoon Maters: ‘We hebben onder andere gebak, kinderkleding, huishoudartikelen, schrijfwaren en voorverpakte koek en snoep in het assortiment. Ook kan de klant bij ons terecht voor de welbekende HEMA rookworst (gekoeld)! Verder beschikken we over een tweedaagse fotoservice en een fotokiosk met direct-klaar-afdrukken.’

‘Klanten uit Groningen Westerhaven waren zeer enthousiast toen bekend werd dat HEMA zich hier zou vestigen. Dit bleek onder meer tijdens de bouw van de nieuwe winkel. Vele klanten kwamen al even een kijkje nemen en vertelden dat ze blij zijn nu hun dagelijkse boodschappen te kunnen doen bij “hun” HEMA om de hoek’.


HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft meer dan 500 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. De HEMA-formule is ook in deze vestiging van kracht: Het is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. Alle artikelen zijn van het eigen HEMA merk met altijd het juiste product tegen de juiste prijs en een eigentijdse vormgeving.