economie

23 jan 2011, 13:01

HANOS, internationale Horeca groothandel in Groningen: open dag met TV kok Herman den Blijker

HANOS Groningen houdt maandag 24 januari een open dag voor haar klanten aan de Bornhomstraat 56 . Topchefs uit binnen- en buitenland maken ter plekke hun signatuurgerechten klaar en geven hun visie op het komende seizoen. De van TV bekende kok Herman den blijker zal ook aanwezig zijn.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

 Aan de hand van verschillende thema’s kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor de komende maanden. Er is een heel plein ingericht met snackleveranciers die hun assortiment tonen. Ook de producten van het HANOS-huismerk Jumbo zijn te proeven.

Bitter & Sweet neemt bezoekers mee in de wereld van koffie, cappuccino en andere koffiespecialiteiten. Natuurlijk is er een uitgebreid assortiment van hartige en zoete lekkernijen aanwezig. Leuk voor de high tea.

De versspecialisten van HANOS vertellen alles over de versproducten van het seizoen. Wat kan de kok wel en wat niet op de kaart zetten? Ook geven ze bereidingstips.

De dag wordt afgesloten met een flitsende demonstratie van flairbartending: de bartenders van Bols geven een demonstratie van jongleren met flessen.

De open dag duurt van 10.00 tot 18.00 uur.