economie

03 nov 2011, 21:09

Grote order voor Groninger dienstverlener Pactum BV

Dienstverlener Pactum BV uit Groningen gaat het hele contractbeheer van de gemeente Schermer digitaliseren met in eigen beheer ontwikkelde software. De software van Pactum BV draait volledig “in the cloud”: op deze manier is de gemeente Schermer na de implementatie ook direct klaar voor bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De digitalisering betreft de inrichting van de online omgeving van de gemeente Schermer, evenals het implementeren van de lopende overeenkomsten.

Met de website www.contractbeheer.com beschikt Pactum over een gebruiksvriendelijke tool om op een eenvoudige manier, voor zowel profit- als non-profitorganisaties, alle contracten digitaal te beheren.

Pactum BV is weliswaar een jonge onderneming, maar is in 2009 opgericht door mensen met verstand van contractbeheer. Zij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van contractbeheer, inkoop en facilitair management. Het innovatieve online contractbeheersysteem van Pactum BV is ontwikkeld vanuit de eigen praktijkervaring en – wellicht nog veel belangrijker - door simpelweg goed te luisteren naar de klant.