economie

26 sep 2012, 19:07

Grote horeca vakbeurs vanaf maandag in Martinikerk Groningen

Maandag 1 oktober a.s. zal de eerste geïntegreerde Horeca vakbeurs en regionale bier tapwedstrijd haar doop maken in de Martinikerk te Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onder het credo “proeven proberen leren” zullen 25 standhouders hun producten en diensten etaleren in het schip van de Martini kerk. Met uitzicht op het groteske orgel in de Martini zal de regionale bier-tapwedstrijd plaats vinden. Bartenders uit Stad en Ommeland zullen gaan strijden om de “Gouden Spatel”.


HORECAVAKBEURS


De initiator van de Horeca Vakbeurs 2012 is Horecagroningen.nl. Onder het “credo proeven proberen leren” zullen bezoekers van de beurs kennis maken met het brede scala aan horeca toeleveranciers. De dienstverlenende sector in de horeca en leveranciers van natte- en droge waar zullen vertegenwoordigd zijn. De dienstverlenende sector zal onder andere de vakopleidingen van het Alfa- en Noorderpoort college, digitaal bestellen via MyOrder, Pay-Rolling en Randstad zijn.

Standhouders die hun droge en natte waar etaleren zijn onder andere horeca groothandel DeliXL met vijf culinaire tafels, Jos Beeres Wijnkoperij, Groninger distilleerderij Hooghoudt en vele andere stands waar de bezoeker kennis kunnen maken met de smaak- en productontwikkelingen voor de toekomst. De Horecabeurs 2012 en de Biertapwedstrijd zijn vrij van entree.