economie

12 sep 2014, 09:09

Grootste tweedaagse studentencongres in Nederland van Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) in Groningen

Op 2 en 3 oktober 2014 organiseert de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) van de Rijksuniversiteit Groningen voor de zesde keer de jaarlijkse EBF Conference. De EBF Conference is het grootste tweedaagse studentencongres in Nederland en wordt ieder jaar bezocht door een gemengd publiek van studenten, academici, alumni en bedrijfsdeelnemers. Er komen topsprekers uit het bedrijfsleven, onder meer van Coca Cola.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het congres heeft een centraal thema dat door verschillende toonaangevende sprekers wordt behandeld. Daarnaast biedt het ondernemers interactie met elkander door middel van netwerkmogelijkheden.

 

De tweede dag van het congres vindt plaats op vrijdag 3 oktober 2014 in de MartiniPlaza en beschikt over een apart bedrijfsdeelnemerscongres. Tijdens deze dag worden meerdere plenaire lezingen gegeven door toonaangevende sprekers uit het bedrijfsleven en de politiek. Daarnaast zullen er lezingen gericht op ondernemers, alsmede workshops en masterclasses worden aangeboden. Ook wordt er een netwerklunch aangeboden en aan het eind van de dag vindt er een netwerkborrel plaats.

 

De volgende sprekers komen (onder voorbehoud) spreken tijdens de plenaire sessies: Guy Wollaert (CTO / SVP The Coca-Cola Company worldwide), Federico Pistono (Author/trendwatcher), Just Spee (CEO Endemol) & Farid Tabarki(Trendwatcher of the year 2012). Gedurende het specifieke gedeelte voor de bedrijfsdeelnemers zal er gesproken worden door Joël Aerts (MBA in 1 dag) & Benno Leeser (CEO Gassan Diamonds, familiebedrijf van het jaar 2013). Dit geheel zal geleid worden door Jeroen Smit (auteur van 'De Prooi').