economie

30 jun 2011, 21:09

Groningse televisie- en filmproducent Pro-Time Broadcast & Content verhuist naar Mediacentrale

Pro-Time Broadcast & Content gaat zich met ingang van 1 oktober 2011 in de Mediacentrale aan het Helperpark in de stad Groningen vestigen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met de verhuizing komen de afdelingen Broadcast & Content, voorheen gevestigd in de Mediacentrale en aan het Damsterdiep in Groningen samen op één locatie. De nieuwe vestiging biedt ruimte aan 15 medewerkers en alle audiovisuele faciliteiten, zoals de camerasets en montageruimtes.

Het succes en de aanhoudende groei van de organisatie maakten deze verandering van huisvesting noodzakelijk. ”Met dit nieuwe kantoor is Pro-Time in staat om haar dienstverlening aan haar opdrachtgevers verder te optimaliseren”, zegt directeur Xandra Groenewold. “Gezien de aard van de werkzaamheden van Pro-Time is de Mediacentrale de meest aangewezen plek om naar toe te gaan.”

Over Pro-Time Broadcast & Content

Pro-Time Broadcast & Content bestaat inmiddels 16 jaar. Dagelijks neemt de afdeling Broadcast met eigen cameraploegen reportages op voor de landelijke nieuwsprogramma’s, zoals RTL Nieuws, NOS Journaal, EenVandaag, Hart van Nederland, Uitgesproken VARA & Wakker Nederland.

Ook de regionale omroepen RTV Drenthe en RTV Noord maken gebruik van de faciliteiten van Pro-Time. ‘We hebben ook een eigen redactie, productieafdeling en editsuite in huis. Onze SNG-wagen of vaste straalverbinding zorgen ervoor dat video-opnames razendsnel over de hele wereld verstuurd worden.’

Pro-Time Content maakt communicatiefilms voor bedrijfsleven en overheden. Opdrachtgevers zijn o.a. Gasunie, Regiopolitie Groningen, PWC en Management Facilities Group.