economie

19 apr 2018, 16:04

Groningse studieverenigingen ontmoeten ondernemers 17 mei in DOT

Groningse studieverenigingen ontmoeten ondernemers 17 mei in DOT

De gemeente Groningen organiseert donderdagmiddag 17 mei in DOT Groningen een bijzondere ontmoeting tussen studieverenigingen en ondernemers. Daardoor kunnen studenten zien dat Groningen nog zoveel méer te bieden heeft aan bedrijven dan vaak wordt gedacht. Anderzijds kunnen ondernemers ook vast kennis maken met het talent van de toekomst.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Groningen is dé plek waar de toekomst wordt vormgegeven. Natuurlijk als vooraanstaande studenten- en kennisstad, maar ook op het gebied van werk. Doordat onderwijs en bedrijfsleven hier veel samenwerken leidt dit tot veelbelovende innovaties, cross-overs en groei. Niet voor niets werd deze week bekend dat in Groningen de werkgelegenheid spectaculair groeit en hiermee zelfs landelijk koploper is.

 

De gemeente Groningen laat studieverenigingen (HBO/WO) en bedrijfsleven graag met elkaar kennismaken tijdens ‘Meet your Future’. Tijdens dit kennismakingsevent leren bedrijven het talent van de toekomst kennen en studenten hun potentiële werkgevers. Want Groningen is inmiddels niet alleen een studentenstad, maar ook een werkstad, aldus de gemeente, Een stad met duizenden futureproof banen!

 

'Doel: de toekomst, en die van elkaar, verder vormgeven. Want die begint in Groningen!'

 

 Meet your Future op donderdagmiddag 17 mei te DOT Groningen: Kijk hier en meld je aan!