economie

28 aug 2012, 21:09

Groningse ondernemers kunnen wijzer kiezen na verkiezingsbijeenkomst MKB Noord in Euroborg

MKB-Nederland organiseert woensdag 5 september 2012 in de Vastgoedlounge van de Euroborg te Groningen een verkiezingsbijeenkomst “Meer groei door ondernemerschap”. Voorzitter Hans Biesheuvel wil graag met Groninger ondernemers in gesprek over de thema’s die voor ondernemers belangrijk zijn en wat de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen voor hen in petto hebben.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

MKB-Nederland organiseert woensdag 5 september 2012 in de Vastgoedlounge van de Euroborg te Groningen een verkiezingsbijeenkomst “Meer groei door ondernemerschap” .

Voorzitter Hans Biesheuvel wil graag met Groninger ondernemers in gesprek over de thema’s die voor ondernemers belangrijk zijn en wat de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen voor hen in petto hebben.


Als ondernemersorganisatie kiest MKB Noord voor een sterk Europa, dat de concurrentie met de rest van de wereld aan kan. Een vrije wereld biedt het Nederlandse bedrijfsleven de beste kansen op buitenlandse handelssuccessen. Nederland heeft ondernemerschap nodig.

Programma


19.30 uur : ontvangst met koffie/thee
20.00 uur : welkom door Riek Siertsema, voorzitter MKB-Nederland Noord
20.05 uur : Inleiding door Hans Biesheuvel ‘De inzet van MKB-Nederland’,
gevolgd door een discussiebijeenkomst onder leiding van
Ron van Gent (regiodirecteur MKB-Nederland Noord)
21.30 uur : Afsluiting en Borrel