economie

10 jul 2014, 11:11

Groningse ondernemers in Eemsdelta krijgen cursus zakelijk Duits

Groningse ondernemers in Eemsdelta krijgen cursus zakelijk Duits

In de provincie Groningen nemen de zakelijke contacten met Duitsland steeds maar toe. Veel ondernemers denken dat zij zich met hun televisie-Duits of school-Duits makkelijk kunnen redden, maar dat is een groot misverstand die pijnlijke gevolgen kan hebben. In Noord-Groningen komt het bureau economische zaken van de Eemsdelta dit najaar daarom met een cursus zakelijk Duits voor ondernemers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wilt u voortaan met een gerust hart Duitse ondernemers te woord staan? Eemsdelta\EZ organiseert binnenkort in samenwerking met ‘Beowulf training & communicatie” een cursus Zakelijk Duits voor ondernemers en bedrijven actief in de Eemsdelta.

Om slagvaardig zaken te kunnen doen in het Duits, is het beheersen van de taal een belangrijke voorwaarde. Heeft u het gevoel dat uw kennis van het Duits soms onvoldoende is? Dat u daardoor mogelijk kansen laat liggen? Investeer dan in uzelf en uw bedrijf en volg de training Zakelijk Duits.

 

Deze cursus is gericht op de dagelijkse praktijk. Hierbij is communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, zeer belangrijk. U krijgt veel tools aangereikt, zodat u meteen met de opgedane kennis aan de slag kunt.

 

De opleiding bestaat uit 12 bijeenkomsten van 19:30 uur tot 21:30 uur en zal medio half oktober in Delfzijl starten. De Kosten bedragen € 250,00 per persoon all in ( exclusief BTW).

 

In Duitsland spreken ze nu eenmaal graag Duits, dus voor iedereen die zakelijk iets wil in Duitsland raadt Eemsdelta\EZ deze training van harte aan!

 

Indien u belangstelling voor deze cursus heeft, dan kunt u zich alvast aanmelden door een mail te sturen naar info@eemsdelta.nl. Vermeld daarbij duidelijk uw naam en contactgegevens.

Eind augustus zal er meer informatie beschikbaar zijn over de training, de locatie, data en hoe u zich definitief kunt aanmelden.

 

 www.eemsdelta.nl