economie

07 jan 2016, 17:05

Groningse ondernemers enthousiast over Open Huis voor bedrijven op 19 maart

Groningse ondernemers enthousiast over Open Huis voor bedrijven op 19 maart

Groningse ondernemers reageren enthousiast op een initiatief dat alle bedrijven in Groningen die dat willen op 19 maart hun deuren open kunnen doen voor het brede publiek. “OpenStad”, zo luidt de naam van deze allereerste Groningse open bedrijvendag. In de Groninger Ondernemers Courant van vandaag laat Marleen Boer, directeur van Medity Medische Diensten aan de Paterswoldseweg, weten deze eerste OpenStad een unieke kans te vinden om haar bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Zo’n kans kan ik niet laten lopen, om mee te doen aan OpenStad op 19 maart! Het biedt zo veel mogelijkheden om mijn bedrijf Medity en wat wij doen onder de aandacht te brengen, daar kan volgens mij geen reclamecampagne tegenop”, aldus Marleen Boer, directeur van Medity Medische Diensten aan de Paterswoldseweg. Zij is één van de ondernemers die actief betrokken is bij de organisatie van OpenStad.

Medity is actief in heel Nederland en biedt een scala aan medische diensten aan, van verzuimaanpak voor bedrijven en instellingen tot rijbewijskeuringen voor particulieren. Marleen Boer: “Bedrijven en particulieren weten ons goed te vinden, maar hebben lang niet altijd een beeld bij wat wij nog meer doen en waarvoor ze bij ons terecht kunnen. Mensen lopen nou eenmaal niet zo maar een kantoor binnen. En dat is nou precies wat iedereen tijdens OpenStad wél kan doen: bij bedrijven binnen kijken waar men normaal niet binnenkomt en zien en horen wat al die bedrijven doen.”

 

Branding

 

Marleen Boer verwacht een hoge opkomst van het publiek tijdens OpenStad. “In Drenthe organiseren ze al jaren zo’n open bedrijvendag en daar is het echt een evenement, waar zo’n 85.000 mensen op af komen. Ondernemers zijn er razend enthousiast over en het levert heel veel positieve reacties en publiciteit op. Een mooiere manier voor branding van je bedrijf is er bijna niet. En al helemaal niet voor 195 euro.”

Meer over OpenStad leest u hier (www.groc.nl) en op de website www.openstad050.nl

Wie mee wil doen kan zich aanmelden via  www.openstad050.nl