economie

24 sep 2015, 08:08

Groningse Jellow sleept landelijke prijs binnen

Groningse Jellow sleept landelijke prijs binnen

Het Groningse bedrijf Jellow is tijdens de 'Staffing Award-verkiezing 2015, georganiseerd door ZZP Barometer, de winnaar geworden in de categorie ‘beste platform en marktplaats’. In de overall rankinglijst behaalde Jellow de 7e plek.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Uit 384 deelnemende organisaties blijkt dat Jellow in twee jaar tijd nu al behoort bij de top van Nederland met haar 7e plek in de overall ranking lijst van de ‘StaffingAwards’. De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp’ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria.

 

Jellow kreeg op donderdag 17 september de award uitgereikt door Marcel Molenaar, Head of Marketing Solutions LinkedIn Benelux.

 

Jellow is 1 januari 2013 ‘live’ gegaan en is een initiatief van Noel Wilson, Lars Evers en Sanne Schaap. Deze online entrepreneurs hebben in de afgelopen jaren direct en indirect veel te maken gehad met interim bemiddeling. Een markt die lange tijd hetzelfde is gebleven, maar net als verschillende andere markten toe is aan verandering.

 

Lars Evers noemt het winnen van de award ,,een geweldige bevestiging van onze visie op de veranderende markt voor intermediairs. Wij zijn van mening dat je opdrachtgevers en professionals op een andere manier bij elkaar kan brengen met als speerpunten; transparantie, kwaliteit en focus”.