economie

27 mei 2019, 10:10

Gronings internetbedrijf Tckl biedt bedrijven VIP-arrangementen voor Stadspark Live

Gronings internetbedrijf Tckl biedt bedrijven VIP-arrangementen voor Stadspark Live

Het Groningse internetbedrijf Tckl gaat samenwerken met Tuned hospitality, organisator van VIP arrangementen voor de concerten Mojo, Nederlands bekendste organisator van concerten en festivals. Bij de evenementen Stadspark Live, North Sea Jazz Festival en Lowlands en optredens van de artiesten Bon Jovi en Pink kunnen speciale VIP arrangementen worden gereserveerd via Tckl. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Uitnodigingssoftware voor business events 

 

Tckl heeft een een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld waarmee bedrijven hun relaties in een paar klikken kunnen uitnodigen voor business events. Het Groninger bedrijf  is al sterk vertegenwoordigd in de sport en ziet een verandering bij de invulling van business sponsoring door bedrijven.

 

Marc Schriemer, co-founder: ‘Bedrijven zoeken steeds vaker iets vernieuwends, echt iets speciaals, om hun klanten mee naar toe te nemen. Zeker in de zomerperiode als er geen wedstrijden zijn. Bovendien zijn dit eenmalige sponsor-events en daarmee ook interessant voor bedrijven met een beperkter sponsorbudget. We erg blij dat we deze bijzondere arrangementen nu ook via Tckl kunnen aanbieden en zo nog meer bedrijven blij kunnen maken met een mooie middag of avond’.

 

Stadspark Live: VIP arrangementen nu te koop

 

Op zaterdag 22 juni vindt op de Drafbaan in Groningen het Stadspark Live festival plaats met onder andere optredens van Sting, Anouk en The Specials. Bedrijven kunnen via het platform een arrangement  aanschaffen met toegang tot een speciaal VIP deck met uitzicht op het hoofdpodium en genieten van een een diner verzorgd door het Groninger sterrenrestaurant Onder den Linden. Ook voor bezoekers die al een ticket voor het festival hebben gekocht biedt Tckl de mogelijkheid om VIP te genieten met een Upgrade Arrangement.