economie

01 apr 2013, 20:08

Groningse horeca-ondernmeming Plaza Danza aan Boterdiep viert 5-jarig jubileum

Vijf jaar geleden opende Plaza Danza, onder leiding van eigenaar Roy Tweeboom, haar deuren voor het publiek. Spannende jaren volgden, want met de start van het horeca bedrijf aan het Boterdiep nam ook de economische recessie haar intrede. Desondanks is Plaza Danza de afgelopen periode goed doorgekomen, en is het inmiddels een gevestigde naam in stad en ommeland, op het gebied van dansen, feesten, zaalverhuur en groepsuitjes.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Spannend was het zeker” zegt Tweeboom. “Maar door te blijven innoveren, het aanbod aan workshops, uitjes, dansvormen en zaalverhuurmogelijkheden te blijven vernieuwen en afstemmen op de vragen van de gasten en cursisten, hebben we in de loop der jaren een trouwe en groeiende schare bezoekers opgebouwd, en een zich steeds verder uitbreidend bestand aan mensen die ons weten te vinden voor zaalverhuur en groepsuitjes. We zijn trots en dankbaar dat we met z’n allen -onze medewerkers én onze gasten- het bedrijf door de pittige tijden weten te loodsen, en dat het zijn vruchten afwerpt: Plaza Danza groeit, bloeit en bruist!”

Plaza Danza nodigt iedereen uit om op 5 april vanaf 20:00 uur aan het Boterdiep 20a in Groningen te komen genieten van een groot Latin-verjaardagsfeest, met live muziek, DJ’s, hapjes en drankjes, ontmoeting, en vooral heel veel dansen. Kijk voor meer informatie ook op www.plazadanza.nl