economie

05 okt 2015, 21:09

Groningse Gratis.nl genomineerd als Website van het Jaar

Groningse Gratis.nl genomineerd als Website van het Jaar

De Groningse website Gratis.nl is dit jaar genomineerd voor de verkiezing van de grootste online publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland. Hiermee neemt de website het op tegen 11 andere websites in de categorie ‘voordeel’.
Gratis.nl is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de Groninger internetondernemers Gijs Hoogerkamp tegenwoordig gevestigd in Panama en Menno Oomkens.
 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Beiden zien de nominatie als een waardering voor de focus en inzet waarmee de site sinds ruim 15 jaar succesvol wordt geëxploiteerd.


Op Gratis.nl worden dagelijks gratis spullen en acties verzameld, waarvan bezoekers kunnen profiteren. Deze bezoekersstroom is sinds de start in 1999 alleen maar gestegen.


Harry Kiezebrink, titelmanager van Gratis.nl , is niet verbaasd over de blijvende populariteit van de website: “Iedereen in Nederland blijft dol op voordeel”. Kiezebrink is trots dat zijn website tussen de genomineerden staat: “Hartstikke mooi dat we mee mogen doen dit jaar. We kregen ineens bericht over de nominatie, zonder dat we er iets vanaf wisten. Dat geeft
aan dat mensen onze website waarderen”.


Dit jaar is de vijftiende editie van de Website van het Jaar verkiezing in Nederland en ieder jaar stemmen Nederlandse internetgebruikers op hun favoriete website. Zo zijn er vorig jaar bijna een miljoen stemmen uitgebracht en konden websites uit 24 verschillende categorieën zich de beste en/of populairste website van Nederland noemen. Tot en met 6 november kan er gestemd worden op WebsitevanhetJaar.nl . De winnaars worden vervolgens bekend gemaakt op de Awardshow op 26 november.