economie

26 mrt 2014, 20:08

Groningse en Noord-Duitse ondernemers halen banden aan tijdens bijeenkomst Grenzeloos 2014 in Oosterpoort Groningen

Ondernemers uit Groningen en Noord-Duitsland nemen samen met kennisinstellingen en overheidsorganisaties deel aan de bijeenkomst Grenzeloos2014 die donderdagmiddag in De Oosterpoort wordt gehouden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Donderdagmiddag 27 maart aanstaande vindt in De Oosterpoort in Groningen het event Grenzeloos2014 plaats. Met ruim 230 aanmeldingen kan wel worden gezegd dat er een duidelijke animo bestaat om innovatie en ondernemen over de Nederlands-Duitse grens verder te bevorderen.

 

Er wordt veel gesproken over het belang van het aanhalen van de banden tussen bedrijven en kennisinstellingen in Noord-Nederland en Noord-Duitsland. Samen met partnerorganisaties heeft het SNN het initiatief genomen om de krachten te bundelen en een betekenisvol event voor innovatieve MKB-ondernemers uit beide landen te organiseren, waarbij het bevorderen van innovatieve en duurzame economische groei centraal staat. Het programma van Grenzeloos2014 is erop gericht dat innoverend Noord-Nederland en Noord-Duitsland met elkaar in contact komen en elkaars ervaringen horen en delen.