economie

30 sep 2015, 11:11

Groningse DecoDog genomineerd voor webshopprijs

Groningse DecoDog genomineerd voor webshopprijs

Het Groningse bedrijf DecoDog is genomineerd de webshopverkiezing ‘The Next Hippest Shop of the Season: Najaar 2015’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bij de webshop Decodog kun je terecht voor hippe muurdecoraties waarmee je elke muur – thuis of juist op kantoor – in een handomdraai kunt voorzien van een trendy fotobehang. En denk bij behang niet aan klodders lijm en scheurend papier: het unieke zelfklevende fotobehang van DecoDog is dankzij de zelfklevende achterzijde gemakkelijk aan te brengen en daarna zelfs weer zonder resten te verplaatsen of te verwijderen.

 

Het publiek kan via de link www.hippeshops.nl/hipste-shop/verkiezing een stem uitbrengen. Niet alleen de mening van het publiek bepaalt wie er wint, ook de jury velt een oordeel. Alle genomineerde shops worden, voordat de publieksstemmen bekend zijn, beoordeeld op hipheid, uitstraling en assortiment.

 

Stemmen kan tot en met donderdagavond 22 oktober. Als dank voor het stemmen verloot HippeShops.nl in totaal zes Goodiebox Deluxe cadeaupakketten onder alle mensen die op hun favoriete webshops hebben gestemd. Alle genomineerde webwinkels hebben hiervoor leuke cadeautjes beschikbaar gesteld.