economie

24 jun 2013, 09:09

Groningse boekwinkel Scholtens + De Slegte krijgt een nieuwe naam

In heel Groningen en ver daar buiten, is het een begrip: boekhandel Scholtens + De Slegte. Deze week komt er een nieuwe naam op de gevel in de Guldenstraat te staan.

Donderdag 27 juni maakt het vraagteken op de gevel van Scholtens + De Slegte op de Guldenstraat in Groningen, definitief plaats voor het nieuwe logo en de nieuwe naam ‘Polare’, met de subtiele vermelding op de winkelruit ‘voorheen Scholtens + De Slegte’. De officiële lancering van het merk vormt een belangrijke mijlpaal na de vorig jaar gerealiseerde fusie van boekwinkels Selexyz en De Slegte.

Polare als  Poolster
CEO Paul Dumas: “De naam Polare is geïnspireerd op de Poolster: ‘Stella Polare’. Een heldere en betrouwbare ster die al eeuwenlang als belangrijk ijkpunt dient voor de navigatie. Dat is precies wat wij willen zijn voor onze klanten: een gids die hen helpt de juiste boeken te vinden.”

Bijna alle Polare boekwinkels in Nederland en België bieden vanaf 27 juni zowel nieuwe-, tweedehands-, als voordeel boeken en in de studieperiodes tevens een uitgebreid assortiment studieboeken. De introductie van de nieuwe merknaam vormt slechts het beginpunt van de route die Polare de komende tijd zal afleggen. De winkels worden één voor één thematisch ingedeeld zodat de bezoeker onderdeel gaat uitmaken van verschillende belevingswerelden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: