economie

13 feb 2013, 20:08

Groningse Bistro ’t Gerecht bekroond met Michelin Bib Gourmand

Bistro ’t Gerecht viert dit jaar haar vijftienjarig bestaan. Michelin bekroonde de Groningse Bistro onlangs voor het vierde opeenvolgende jaar met een Bib Gourmand voor haar uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Afgelopen weekend werden deze mijlpalen gevierd met een jubileumdiner van sterrenkwaliteit.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In Groningen is Bistro ‘t Gerecht bekend om haar ‘beste entrecôte van de stad’, van Fries rund. Ook wordt er kreeft geserveerd uit eigen homarium. Ter ere van het vijftienjarig bestaan van Bistro ’t Gerecht is ‘Gerlof’s jubileummenu, geïnspireerd door Chris Naylor’ de komende maand tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar.
Bistro ’t Gerecht wordt gekenmerkt door haar hart voor de streek. “Wij werken graag met regionale producten van lokale leveranciers”, zegt chef Gerlof Castelein. “Streekproducten behoren tot ons cultureel erfgoed. De producten zijn vers, van uitstekende kwaliteit en staan al jarenlang garant voor een zeer bijzondere smaak.”
 

Over Bistro ‘t Gerecht


Bistro ’t Gerecht is samen met NH Hotel De Ville gesitueerd in twee historische panden in het centrum van Groningen. De Bistro in Parijse sfeer staat onder leiding van chef Gerlof Castelein maître Gerard Mulder. Het is een van de klassiekers onder de restaurants in Groningen.

Er wordt al 15 jaar gekookt op hoog niveau, met regionale producten. Bistro ’t Gerecht is het enige restaurant in de stad met een Michelin Bib Gourmand. De onderscheiding staat voor een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit.