economie

26 aug 2015, 21:09

Gronings bedrijf RCG grafimedia opnieuw sponsor Donar

Gronings bedrijf RCG grafimedia opnieuw sponsor Donar

Het sponsorcontract tussen Donar en het Groningse bedrijf RCG grafimedia is verlengd met één seizoen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

RCG grafimedia is gevestigd in Groningen en biedt een compleet pakket aan drukwerk en overige grafische producten aan. RCG beschouwt zich als hét one-stop-shopping point voor grafische communicatie, waar men snel, flexibel en persoonlijk geholpen wordt en ook terecht kan voor bijvoorbeeld buitenreclame, stickers, fotoproducten en relatiegeschenken. Directeur Jaap Rozendal van RCG over de samenwerking:

“Dat RCG grafimedia haar naam al jaren verbindt aan Donar toont aan dat ons bedrijf vertrouwen heeft in de club en graag ondersteuning biedt om topsport mogelijk te maken in Groningen. Als toonaangevende aanbieder van producten en diensten op het gebied van digitale grafische communicatie associëren wij ons graag met een club als Donar. Een topclub die al jaren meedraait in de hoogste regionen van het Nederlandse basketbal.”

 

Commercieel Manager Peter van der Molen van Donar over de samenwerking: “We werken al jaren samen met RCG grafimedia. De samenwerking is de afgelopen jaren zeer goed bevallen en we zijn daarom trots dat RCG grafimedia komend seizoen ook weer Stersponsor is van de club.”