economie

23 mei 2012, 09:09

Gronings bedrijf organiseert gratis training Werken met Excel

Veel ondernemers kennen het rekenprogramma Excel wel. Volgens de Groningse Excelspecialist Harry Veen van Audiss realiseren velen zich niet dat er ook geld mee valt te verdienen en dat er aanzienlijk bespaard kan worden op de kosten van boekhouders of accountants.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoe je er geld mee kunt besparen weten heel wat minder mensen. De gratis cursus die Excelspecialist Harry Veen 6 juni geeft, komt dan mooi uit.

„Excel wordt door bijna niemand effectief gebruikt”, stelt Excelspecialist Harry Veen. De eigenaar van Audiss deelt graag een aantal slimme mogelijkheden van het programma met belangstellenden: „Hiervoor heb ik de gratis training ”Slimmer leren werken in Excel” ontwikkeld. Die geef ik inmiddels door bijna heel Nederland.”


Deelnemers krijgen op zo'n bijeenkomst een groot aantal tips en handvatten aangereikt. Fluitje van een cent voor Harry, die jarenlang registeraccountants en boekhouders in Excel heeft opgeleid. Bijkomend voordeel: na afloop van de training, die ongeveer 2 uur duurt, krijgen deelnemers uitgebreid gelegenheid om te netwerken tijdens een borrel.

Aanmelden
Harry Veen geeft de gratis Excel training op 6 juni in Groningen. De avond is bedoeld voor iedereen die op een leuke manier wil kennismaken met de handige toepassingingen van Excel.

Aanmelden kan via  www.audiss.nl