economie

27 nov 2017, 10:10

Gronings bedrijf maakt ‘beste digitale video-campagne 2017’

Gronings bedrijf maakt ‘beste digitale video-campagne 2017’

De beste digitale video campagne van 2017 komt uit Groningen. Het Groningse bedrijf Tomorrowmen viel afgelopen week in de prijzen tijdens de uitreiking van de prestigieuze Dutch Search Awards in Amsterdam.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het digitale marketingbureau uit Groningen won een award voor de ‘Beste video campagne’ van 2017. Deze video campagne voerde Tomorrowmen uit voor hun opdrachtgever Sanquin bloedvoorziening omtrent Wereld Bloeddonordag, welke resulteerde in 3.067 nieuwe bloeddonoren.

 

De Dutch Search Awards is een initiatief dat opgericht is om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. Een vakjury beoordeelt cases die door bureaus, merken, professionals en leveranciers van tools en software kunnen worden ingezonden. Geraldine Kemper verzorgde de uitreiking tijdens een spectaculaire show in B. Amsterdam.

 

Maria Wierenga, digital marketing consultant bij Tomorrowmen, is enorm trots op de award: “we hebben veel creativiteit en originaliteit in deze video campagne gelegd en deze vakprijs winnen voelt daarom echt als een kroon op ons werk.”

 

Maria Wierenga die tevens was genomineerd voor de eervolle titel ‘beste consultant van het jaar’ vertelt: “we zijn heel blij met deze erkenning, maar het mooiste aan de campagne vinden wij de geboekte resultaten: in totaal zijn er meer dan 3000 nieuwe bloeddonors geworven, fantastisch!”

 

De ingezonden case van Tomorrowmen & Sanquin stond op de shortlist samen met PauwR Digital Marketing met een case van Melitta. Volgens de jury was de toepassing van emotie en nieuwe technieken om de boodschap bij de juiste doelgroep over te brengen de reden dat de Noorderlingen er met de prijs vandoor gingen. Daarbij werd benoemd dat de cross channel werkwijze, waarin werd geadverteerd via onder andere Youtube, STER, RTL XL, Instagram en Facebook, vooruitstrevend is en erg succesvol is toegepast binnen de campagne.

 

De prijs krijgt een eervol plekje aan het Zuiderpark, waar de Groningse ‘mannen’ kantoorhoudende zijn.