economie

26 mei 2014, 16:04

Gronings audiovisueel bedrijf Pro-Time naar WK Brazilië

De tijd dat uitsluitend mediabedrijven uit Hilversum of de Randstad werden gevraagd voor grote evenementen is voorbij. Een Gronings bedrijf is gevraagd mee te werken aan televisieverslaggeving van het WK in Brazilië .

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Pro-Time Broadcast & Content uit Groningen levert twee cameraploegen voor het WK in Brazilië. Onze cameramensen gaan filmen en monteren voor RTL en de NOS. Ze vertrekken op 9 en 10 juni om het Nederlands elftal op- de voet te volgen. Pro-Time is trots om een bijdrage te kunnen leveren aan het oranjegevoel vanuit Brazilië.

\
Pro-Time Broadcast & Content is het grootste facilitaire mediabedrijf van Noord-Nederland voor omroepen, producenten, bedrijven en overheden. Dagelijks neemt Pro-Time Broadcast met eigen cameraploegen reportages op voor de landelijke nieuwsprogramma’s en communicatiefilms voor bedrijven en overheden.

 

Haar opdrachtgevers zijn o.a. NOS Journaal, RTL Nieuws, EenVandaag, Gasunie en Hanzehogeschool Groningen. Ze heeft ook een eigen redactie, productieafdeling en editsuite in huis.