economie

23 mrt 2014, 10:10

Groninger Vindicat-studenten: “Hooghoudt kan het dak op”

Groninger Vindicat-studenten: “Hooghoudt kan het dak op”

Wat Groninger studenten van Vindicat betreft kan Hooghoudt het dak op. Hun dak, wel te verstaan.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nadat zondag het allerlaatste biertje op Vindicat werd gedronken, zal op maandag 24 maart 2014 de Hooghoudt dakreclame door John Matthijssen Lichtreclame B.V. worden verhuisd.

 

 De typerende letters van Hooghoudt op het dak van de sociëteit van het “Groninger Studenten Corps” Vindicat atque Polit zullen weer op het dak van de nieuwe sociëteit komen te staan. Een memorabele gebeurtenis waarbij het totaalbeeld van het eerste gebouw van de nieuwe Oostwand van de Grote Markt van buitenaf compleet zal zijn.

 

Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 maart zal de vereniging haar interieur verhuizen. De week daarna zal Vindicat beginnen met proefdraaien.

 

Planning

 

Vanaf maandag 24 april om 8:00 uur zal een grote kraan voor het gebouw staan om de dakreclame van het oude naar het nieuwe gebouw te verhuizen. De dakreclame zal tussen 08:00 uur en 12:00 uur in vijf separate delen worden overgebracht. Vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur zal de dakreclame op het nieuwe gebouw worden gemonteerd. Aan het eind van de middag zal het totaalplaatje compleet zijn.