economie

19 jun 2012, 09:09

Groninger Horecabeurs in oktober de Martinikerk

Horecagroningen.nl organiseert op 1 oktober 2012 de Groninger Horecabeurs & vak wedstrijd 'de tapwedstrijd regio Groningen'. Onder het credo "proeven, proberen, leren" zullen ongeveer 25 standhouders hun producten en diensten presenteren op deze unieke Horecabeurs.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Samen met de verstafels van DeliXl, ondersteuning van Heineken, Vrumona en de medewerking van het Noorderpoort college wordt het bezoeken van deze beurs een unieke ervaring. Door dit nieuwe evenement te laten plaatsvinden in de Martinikerk pogen wij de stad en zijn gastvrijheid in het middelpunt te zetten.

 

De organisatie heft geen entree waardoor iedereen uit heel Nederland welkom is en kan zien waar Groningen in uitblinkt. De vak wedstrijd, tapwedstrijd regio Groningen zal in het teken staan van het perfecte pilsje tappen en gastvrij bedienen tevens zullen de diverse standhouders laten zien waar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van food & beverage. Onder het credo "proeven, proberen, leren" kan de ondernemer kijken naar nieuwe mogelijkheden in zijn zaak en zal de bezoeker nieuwe ervaringen opdoen welke weer terug zijn te zien in de Groningse horeca.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.groningerhorecabeurs.nl of ons volgen op twitter @groningerhoreca