economie

19 nov 2018, 08:08

Groningen City Club: kijkje in keuken Jumbo Foodmarkt tijdens Ledenvergadering

Groningen City Club: kijkje in keuken Jumbo Foodmarkt  tijdens Ledenvergadering

Dinsdag 20 november kunnen de leden van de Groningen City Club een kijkje nemen in de keuken van de nieuwe Jumbo Foodmarkt aan de Boumaboulevard. Dat gebeurt voorafgaande aan de Algemene Ledenvergadering van deze ondernemersvereniging, die daarmee haar leden een bijzondere kans biedt om een kijkje te nemen achter de schermen in deze nieuwe formule.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na de excursie verplaatst de ledenvergadering zich naar bioscoop Kinepolis.

Hier worden de GCC-leden ontvangen in de bioscoopzaal waar de voorzitter van de GCC, Eric Bos, de leden welkom heet en in het kort een toelichting zal geven op de bezigheden van de GCC.

Er gaat niets boven Groningen!

Tijdens de ALV wordt ook getoetst hoe de binnenstadsondernemers denken over de invulling van de slogan 'Er gaat niets boven Groningen', die al dertig jaar wordt gevoerd in Stad en Ommeland. Niet overdreven om te zeggen dat er wat betreft regiomarketingslogans ook niets boven Groningen gaat. Maar, elke stad of regio is inmiddels getransformeerd tot merk en staat te trappelen om een plekje vooraan te veroveren. Nu is het dringen geblazen. Hoe moeten de GCC zich in dit krachtenveld opstellen? Waarom gaat er nu niets boven Groningen en waarom over 10 jaar nog steeds niet? Hoe moeten de GCC zich profileren? "Kortom, hoe zetten we Groningen in de toekomst neer als sterk merk? Wij horen graag hoe jij hierover denkt en zullen dit tijdens de ALV op een korte, krachtige en inspirerende manier toetsen", aldus de GCC. 

Aanmelden

De excursie - mét hapje eten, begint om 18.30 uur. De ledenvergadering in Kinepolis begint om 20.00 uur. Leden kunnen zich nog vandaag aanmelden voor de excursie naar Jumbo Foodmarkt en de ledenvergadering. 

Leden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@groningencityclub.nl.