economie

18 jan 2016, 10:10

Goud en zilver uit Groningen: Eveline van Leeuwen heeft eigen sieraden collectie

 Goud en zilver uit Groningen: Eveline van Leeuwen heeft eigen sieraden collectie

Voor unieke gouden of zilveren sieraden hoef je niet alleen in Parijs, New York of andere wereldsteden te zijn. Ook in de provincie Groningen worden gouden of zilveren sieraden gemaakt, met ouderwets vakmanschap. Eveline van Leeuwen, werkzaam op het Hogeland, ontwikkelde in haar atelier haar eigen collectie en maakt ringen, broches, armbanden of andere sieraden, al dan niet in opdracht, in een modern-klassieke stijl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Eveline van Leeuwen is meester goud- en zilversmid sinds 1991. Sinds 1992 heeft ze een juwelierszaak, tegenwoordig gevestigd in Uithuizen. Dat doet ze met veel plezier, maar haar grootste passie is het ontwerpen in opdracht voor-, en in overleg met klanten.

Eveline van Leeuwen is van alle markten thuis. Ze repareert sieraden, is uurwerkmaker en verkoopt ook door haar ingekochte sieraden .

De hoofdzaak is het maken van speciale opdrachten van klanten, het repareren en restaureren van sieraden en een eigen unieke sieraden collectie.

“Ik vind het het allerleukste om mijn creativiteit te gebruiken en een passend ontwerp te maken voor de klant. “Ik ontwerp een sieraad dat u past en bij u past.”

Meer informatie:

www.sieraden-atelier.nl

www.Facebook.nl (Sieraden Atelier Eveline voor nog meer foto’s )

www.flickr.com Sieraden Atelier Eveline van Leeuwen