economie

29 feb 2016, 21:09

Google nodigt nu ook Groningse studenten uit voor Digitale Werkplaats in Suikerfabriek

Google nodigt nu ook Groningse studenten uit voor Digitale Werkplaats in Suikerfabriek

Studenten van het MBO, HBO en Universiteit in de omgeving van Groningen zijn welkom tijdens een extra bijeenkomst van een Digitale Werkplaats van Google in de Suikerfabriek in Groningen

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 14 en 15 maart aanstaande vindt eerst de Digitale Werkplaats voor ondernemers plaats in de Suikerfabriek in Groningen. Inmiddels hebben al meer dan 1300 ondernemers zich aangemeld.

Naast de ondernemers nodigt Google in Groningen vervolgens nu ook studenten uit om deel te nemen aan de Digitale Werkplaats, waarbij de nadruk ligt op digitale vaardigheden voor de toekomst. Op 16 maart zal er daarom een halve dag worden georganiseerd speciaal voor studenten van het MBO, HBO en Universiteit in de omgeving van Groningen.

De Digitale Werkplaats voor studenten bestaat uit gratis sessies waarbij studenten op een praktische en laagdrempelige manier digitale vaardigheden krijgen aangereikt die ze kunnen toepassen in het werkende leven dat ze tegemoet gaan. De onderwerpen die aan bod komen hebben betrekking op online zichtbaarheid en meten is weten.