economie

25 aug 2016, 10:10

Fotofabriek Groningen en ANWB lanceren fotoservice

Fotofabriek Groningen en ANWB lanceren fotoservice

Fotofabriek uit Groningen en de ANWB lanceren de ANWB Fotoservice. Via anwbfotoservice.nl kunnen leden en niet-leden fotoalbums, kaarten, kalenders en wanddecoraties bestellen. Zo zorgen Fotofabriek en de ANWB er samen voor dat mensen langer kunnen nagenieten van hun uitstapjes, weekendjes weg en vakanties. ANWB-leden krijgen bovendien exclusief voordeel.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Alle fotoproducten worden gedrukt bij Fotofabriek in Groningen, één van de grootste webwinkels met de beste kwaliteit fotoproducten. Fotofabriek is in 2008 opgericht en heeft zijn plek in de drukwerkmarkt inmiddels veroverd. Zij staan garant voor de kwaliteit van de fotoproducten, snelle levering en persoonlijke service. Fotofabriek en de ANWB tekenen een meerjarig contract. ANWB-leden gaan er graag op uit. Het is dan ook voor de ANWB een logische stap om hierbij een fotoservice aan te bieden.

 

Fotofabriek heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De uitbreiding van het machinepark en de productieruimte zijn hiervan een zichtbaar resultaat. De samenwerking zorgt er tevens voor dat Noord-Nederland een nieuwe impuls in de werkgelegenheid krijgt. De prognose is dat de samenwerking zo’n 30-50 arbeidsplekken zal opleveren.