economie

01 feb 2013, 09:09

Finalisten Social Media Award 050 bekend

Ze zijn bekend: de drie finalisten voor de Social Media Award 050. Het gaat om Follow Fashion, Radyus en Restaurant Voilà. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op 7 februari tijdens Zakenvloer050.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Social Media Award 050 wordt op 7 februari tijdens ZakenVloer050 uitgereikt aan het bedrijf dat op slimme wijze gebruik maakt van Social Media. Met het uitreiken van de prijs wil de organisatie het belang van het strategisch inzetten van nieuwe media stimuleren en een voorbeeld bieden aan andere ondernemers in Groningen.

Follow Fashion, Radyus en Restaurant Voilà zijn daarin voorlopers, volgens de juryleden Jeanet Bathoorn (schrijfster van de boeken ‘Get Social en Get Social in Business’), Ron van Gent (directeur MKB Noord) en Gilbert Sewnandan (projectleider Nieuw Media gemeente Groningen).

Zakenvloer050 is een nieuw netwerkevenement. De deelnemers aan Zakenvloer050 zijn eigenaar van een stukje vloer in de vorm van een vloerkleed. Op dit kleed kan worden afgesproken met collega-ondernemers. Naast het netwerken zijn er ook leuke aanvullende activiteiten en acties.