economie

12 mei 2015, 10:10

Finalisten Jonge Ondernemers Prijs (JOP) bekend

De drie finalisten van de Jonge Ondernemers Prijs (JOP) 2015 zijn bekend. Het gaat om Grytsje de Jong (Morris Solutions), Jelmer Spijksma (Or-Quest) en Corné van Willigen (Hi-Fi Corner BV).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze drie jonge ondernemers gaan de strijd aan voor de titel Dé Jonge Ondernemer van het Noorden. De winnaar van de veertiende editie van deze prijs zal in de finale in de Week van de Ondernemer op 10 juni bekend worden gemaakt.
 

Uit twaalf uiteenlopende presentaties in de voorrondes heeft de jury van de Jonge Ondernemersprijs deze finalisten gekozen. De kandidaten werden kritisch onder de loep genomen, waarna er een weloverwogen, unanieme beslissing kwam. “Er zijn veel goede kandidaten, maar deze drie ondernemers springen er echt uit,” aldus juryvoorzitter Eise van der Sluis.

 

De finale vindt plaats tijdens de Week van de Ondernemer, op woensdag 10 juni in de MartiniPlaza te Groningen. Hier presenteren de ondernemers zich en is er een vragenronde. De winnaar krijgt een mediacheque van €10.000,-, een ondernemerscoach, een financiële scan en erkenning als ondernemerstalent. Dit stelt hem/haar in staat zich te onderscheiden van andere ondernemers.