economie

09 mei 2013, 11:11

Excursie langs creatieve bedrijven in Groningen: met de bus van Platform Gras langs bijzondere ondernemingen

Een excursie naar een mooie kerk, een historische plek of een spannend kunstobject, dat vinden we heel normaal. Maar waarom niet op bezoek bij een bijzondere werkplek, gewoon in uw eigen stad? Met architectuurcentrum Platform GRAS kunt u vrijdag 24 mei op werkbezoek om de hoek: een kijkje nemen bij bedrijven in Groningen waar creativiteit en innovatie een belangrijke rol spelen, maar waar u nog nooit binnen bent geweest.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Twee bedrijven doen hun deuren open voor het werkbezoek: Pezy Product Innovation en Centraal Staal. Een bus brengt u vanaf het Ebbingekwartier naar het bedrijf van uw keuze. Onderweg krijgt u onder het genot van een creatieve snack een bijzondere rondleiding over de bedrijventerreinen Euvelgunne en Winschoterdiep. Toegangskaarten zijn te bestellen via de ticketshop van Platform GRAS.

Tijdens Werkbezoekomdehoek kunt u ervaren dat creativiteit niet alleen iets is voor kunstenaars, toneelspelers, designers en architecten, maar juist een niet weg te denken factor vormt in bijzondere innovatieve bedrijven. ‘Gewoon’ in Groningen!

Datum: vrijdag 24 mei 2013
Tijd: 14:00 uur
Locatie: opstappen in Ebbingekwartier (hoek Boterdiep)
Toegang: €7,50
Informatie: T. 050 312 33 95 | platformgras.nl
Tickets: grasuitgevers.nl/tickets/