economie

28 sep 2014, 20:08

Erwin Mulder en Klaas van den Berg versterken bestuur Groningen City Club

Erwin Mulder en Klaas van den Berg zijn door het bestuur van de Groningen City Club tijdelijk aangetrokken om een aantal taken over te nemen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naar aanleiding van het tussentijds vertrek van Bert Jan Hakvoort, als voorzitter en als city manager, heeft het bestuur van GCC tot eind december 2014 twee tijdelijke krachten aangetrokken om het lopende werk zoveel als mogelijk door te laten gaan.

 

Erwin Mulder zal de functie van city manager op zich nemen en de lopende zaken in de straten waarnemen. In de Groninger binnenstad is hij al een bekend gezicht, vanwege zijn werk bij het Servicepunt Detailhandel Groningen. Beide functies sluiten goed op elkaar aan en kunnen elkaar versterken. Erwin Mulder zal zijn diensten verrichten vanuit zijn bedrijf Erwin Mulder Projectmanagement – Advies – Events (www.erwinmulder.nl).

 

Klaas van den Berg is aangetrokken om het bestuur van GCC te ondersteunen bij de dagelijkse uitvoering van haar taken. Ook zal hij het project City Management aansturen, de huidige organisatiestructuur van GCC doorlichten en wellicht met een verbetermodel komen. Vanaf de Grote Markt, stafbureau van GCC,  zal Van den Berg zijn werkzaamheden oppakken. Klaas van den Berg houdt zich met Mei Klaas (www.meiklaas.nl) bezig met procesmanagement en beleidsadvies en heeft veel ervaring op het terrein van city management en ondernemersbelangenbehartiging. In het bestuur geeft Eric Bos als vicevoorzitter voorlopig leiding aan het bestuur van GCC.

 

Bert-Jan Hakvoort heeft op 15 september jl. zijn werkzaamheden als voorzitter van de Groningen City Club en als city manager neergelegd.