economie

11 jun 2018, 14:02

Erotische producten uit Groningen naar China

Erotische producten uit Groningen naar China

Miljoenen inwoners van China kunnen binnenkort kennis maken met erotische producten uit de provincie Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

EasyToys, uit Veendam, is namelijk toegetreden tot een online platform van Alibaba Group om erotische lifestyleproducten in China aan meer dan 552 miljoen actieve consumenten aan te bieden.

 

EasyToys biedt een breed assortiment aan producten op de Tmall-platform, waaronder items van de huismerken EasyToys, Boners, FPPR en EasyGlide en andere beroemde erotische merken.

 

EasyToys is blij haar activiteiten uit te breiden naar de Chinese markt met Tmall: "We zijn verheugd om onze samenwerking met Tmall van Alibaba Group aan te kondigen. Nederlandse producten zijn populair geworden bij Chinese consumenten, vanwege de hoge kwaliteitsnormen die ons land hanteert bij de ontwikkeling van haar producten. Dit geeft ons het vertrouwen dat EasyToys gewaardeerd zal worden door de Chinese consumenten. We kijken enorm uit naar Singles Day op 11 november, een feestdag die populair is onder jonge Chinezen, met shoppers die meer dan 20 miljard euro uitgaven binnen 24 uur tijdens de viering van 2017 ", aldus Eric Idema, CEO van EasyToys. (zie foto).

 

EasyToys is een Nederlandse erotische webshop met een collectie van meer dan 12.000 erotische speeltjes in een snel groeiend segment. Voor het betreden van de Chinese markt heeft EasyToys marktonderzoek gedaan om het perfecte assortiment voor de Chinese consument te creëren.

 

"Met de resultaten van het marktonderzoek hebben we geleerd dat de Chinese consument een ander winkelgedrag heeft dan de Europese consument. Dit stelde ons in staat om ons assortiment aan te passen door een beperkt aantal populaire producten aan te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen", aldus Idema.