economie

28 jun 2012, 10:10

Entrepreneur, Consigne en Het Netwerk: de top 3 van noord Nederland

De drie businessbladen Entrepreneur, Consigne en Het Netwerk zijn de beste van het Noorden. Van alle businessmagazines die in noord Nederland verschijnen vullen de magazines van New Publishers de top 3 als het gaat naamsbekendheid, maar ook

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

als het gaat om waardering. Dit is gebleken naar aanleiding van een onafhankelijk onderzoek door UniPartners Groningen, een academisch adviesbureau gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Dit onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd in noord Nederland onder ondernemingen met twintig of meer werknemers in dienst. Een soortgelijk onderzoek vond tevens vijf jaar geleden plaats, zichtbaar is daarom de duidelijk hogere score voor Entrepreneur en Consigne. Opvallend is ook dat het relatief nieuwe Het Netwerk dat dit jaar zijn vierde jaargang in gaat het erg goed doet.

Opvallend is ook dat magazines die langer dan 3 jaar niet meer uitkomen, totaal niet meer worden genoemd. Bladen die korter dan 1 jaar niet meer verschijnen komen nog wel voor bij de spontane opsomming van bekende magazines.