economie

23 dec 2015, 09:09

Eerste bedrijven melden zich aan voor OpenStad

Eerste bedrijven melden zich aan voor OpenStad

De eerste bedrijven hebben zich aangemeld voor OpenStad. Inmiddels zetten een tiental bedrijven op zaterdag 19 maart 2016 de deuren open tijdens de open dag van het Groningse bedrijfsleven. Meerdere andere bedrijven hebben meteen al aangegeven ook mee te gaan doen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens OpenStad zetten bedrijven deuren open die normaal voor het publiek gesloten blijven. Iedereen is welkom om te zien wat ze hier in Groningen doen en maken. Want ondernemers zijn trots op hun bedrijf. OpenStad toont aan waarom!

OpenStad is een initiatief van Groningse ondernemers. Inspiratiebron is de open bedrijvendag in Drenthe. Ongeveer 450 deelnemende bedrijven trokken daar vorig jaar zo’n 85.000 bezoekers.

Aanmelding

Er is nu al grote belangstelling voor deze open dag. Om iedereen snel van informatie te voorzien is er een speciale website in het leven geroepen: www.openstad050.nl Ook is er een speciale Facebookpagina.

Ondernemers die mee willen doen kunnen tegen een geringe vergoeding meeliften op de publiciteit en krijgen ook andere hulp aangeboden. Voor hen is OpenStad ook een mooie manier om hun klanten eens te kunnen ontvangen en een kijkje in de keuken te geven. Aanmelden kan via de site van OpenStad.