economie

05 feb 2018, 10:10

Economic Board Groningen organiseert eerste EBG Kenniscafé

Economic Board Groningen organiseert eerste EBG Kenniscafé

Voor ondernemers in Noord-Groningen organiseert Economic Board Groningen dinsdag 6 februari (morgen) het EBG Kenniscafé, de eerste van een reeks. EBG Kenniscafé is een informele bijeenkomst met wisselende thema’s, gericht op de behoefte van de ondernemer. Plaats van handeling: café Garnwerd aan Zee, aan de Hunzeweg 38a in Garnwerd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het eerste EBG Kenniscafé gaat over Marketing & Communicatie. Door middel van een aantal sprekers uit de regio en interactieve kennistafels wordt kennis gedeeld en informatie uitgewisseld, hetgeen direct bruikbaar is in de praktijk.

 

Sprekers uit de regio

 

Uit contact met verschillende ondernemers uit Noord-Groningen is gebleken dat er behoefte is aan meer kennis over diverse onderwerpen. De trigger voor Economic Board Groningen om EBG Kenniscafé te organiseren. Tijdens een plenaire sessie vertellen Perry ten Hoor (Open Communicatie) en Tjark Klasens (Double Lux) over marketing in de regio en het MKB.

 

Over Economic Board Groningen

 

Economic Board Groningen (EBG) is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied een nieuwe impuls te geven. Daarvoor is door Provincie Groningen en NAM € 97,5 miljoen in de kas van EBG gestort. EBG wil de economische groei in Noord-Groningen aanjagen tot boven het landelijk gemiddelde en de werkloosheid in het gebied structureel terugdringen.

 

Zowel voor als na het programma is er voor iedere ondernemer 5 minuten beschikbaar voor persoonlijk website en social media advies.

 

Het volledige programma is ook hier te vinden:

 

www.economicboardgroningen.nl/ebgkenniscafe.

 

(Inmiddels is de aanmelding gesloten wegens grote belangstelling).