economie

21 dec 2010, 10:10

Dutch Golf Tricks bij Golf & Lifestyle de Beurs in maart in Martiniplaza

Tijdens Golf & Lifestyle de Beurs 2011 die op 26 en 27 maart wordt gehouden kan men genieten van de spectaculaire golfkunsten van Dutch Golf Tricks. Van bizarre golfslagen tot professioneel ‘golfjuggling’, Dutch Golf Tricks laat zien wat er allemaal mogelijk is met een dosis fantasie, een balletje en een golfclub. Tijdens een spektakel van ongeveer vijftig minuten maakt u op geheel nieuwe wijze kennis met de golfsport.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dutch Golf Tricks bestaat uit twee golfpro’s, te weten Guido Loning en Eric Jansen. Guido Loning is headprofessional op Burggolf Wijchen en zit al meer dan 20 jaar in het vak. De laatste jaren is hij zich meer aan het concentreren op het geven van trickshows. Eric Jansen is een professioneel ‘golfjuggler’. Dit houdt in dat hij gespecialiseerd is in het hooghouden van een golfbal met een golfclub.
Het duo verzorgt golftrickshows door heel Nederland en staat 26 én 27 maart 2011 op Golf & Lifestyle de Beurs in de Martiniplaza in Groningen. De interactieve en gevarieerde golftrickshow wordt tijdens Golf en Lifestyle de Beurs vertoond, twee keer op zaterdag 26 maart en twee keer op zondag 27 maart.
Naast deze spectaculaire golftrickshows is er veel meer te beleven bij Golf & Lifestyle de Beurs 2011. Niet alleen de golfsport is ruim vertegenwoordigd in Martiniplaza, ook alle geneugten voor de luxe levensgenieters zijn volop aanwezig. Het wordt een echte Happening! Fashion ontbreekt dit jaar zeker niet en op de catwalk worden diverse modeshows gelopen met de allernieuwste zomermode. Ook de laatste trends en de mooiste regionale juweliers zijn aanwezig op de Beurs.
Op het culinaire kookplein kunt u proeven van de heerlijkheden die live voor u worden bereid door de beste koks van Noord-Nederland. Bij de gerechten worden bovendien bijpassende wijnproeverijen gehouden. Tenslotte kunt u tijdens de beurs ook terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van huis- en tuindesign, licht en geluid en luxe sloepen.