economie

18 apr 2013, 21:09

Drie jonge ondernemers brengen alle 150+ Groningse Koninginnedag activiteiten in kaart

Dit jaar zijn er ruim 150 Koninginnedag activiteiten in het centrum van Groningen. Nooit eerder was er zoveel te doen en nooit eerder was het zo lastig om overzicht te houden. De nieuwe website Kiozk.com lost dit probleem op. Via het unieke real-time overzicht kan de bezoeker direct zien welke artiest op welke locatie een optreden geeft.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Veel mensen weten al ver van tevoren dat ze Koninginnedag 2013 in Groningen gaan doorbrengen,” vertelt Benjamin Feenstra, een van de oprichters van Kiozk.com.

“Maar vaak heeft men geen idee wat er in de stad te doen is, waar het precies is en wanneer het begint. Daarom hebben we alle 150+ activiteiten in kaart gebracht.” De Kiozk gebruiker kan zelf een selectie maken uit al deze activiteiten en deze toevoegen aan het eigen persoonlijke overzicht. De details hiervan worden direct per e-mail doorgestuurd, zodat direct duidelijk is waar en wanneer het optreden of een andere activiteit begint.

Zo is op de Grote Markt live de TV uitzending uit Amsterdam te volgen. Ook zijn er vele bands die op verschillende locaties in de stad optreden. Bekende namen zijn bijvoorbeeld Kensington, winnaar van de 3FM Serious Talent Award 2013, en de jazzy-hiphop band The Cool Quest. Dit en nog veel meer is via Kiozk.com te vinden, te selecteren en in te plannen.

Het volledige overzicht is te vinden op :

www.kiozk.com/koninginnedaggroningen