economie

09 mei 2011, 10:10

Donderdag: eerste Groningse Tweetlunch

Donderdag 12 mei wordt de eerste grootschalige Groningse Tweetlunch georganiseerd. Van 12.00 uur tot 14.00 uur zijn alle Groningse twitteraars van harte welkom om te lunchen in de Der Aa-kerk.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Steeds vaker wordt gezegd dat alle sociale media zorgen voor meer afstand. Om te laten zien dat de nieuwe media juist kunnen zorgen voor verbinding, wordt de allereerste grootschalige Groningse Tweetlunch georganiseerd. Dus ben je actief op Twitter en wil je je volgers nu wel eens in het echt ontmoeten? Of ben je juist huiverig om te gaan twitteren en wil je informatie van fervente twitteraars? Kom dan 12 mei naar de Tweetlunch.
Ook steeds meer Groningse ondernemers zijn actief op Twitter. De lunch wordt daarom verzorgd door twitterende ondernemers zoals ’t Feithhuis, Ariola, De Soepkraam, Het Hanze Huis, De Amshoff en Granny’s. De lunch wordt georganiseerd door Bijzondere Locaties Groningen (de organisatie die onder andere de Der Aa-kerk verhuurt) samen met sociale media-expert Peter Rozema (Rozema en De Vries).
Aanmelden voor de lunch kan via info@blgroningen.nl en natuurlijk via Twitter: @lunchgroningen. Meer informatie over de lunch is te vinden op Twitter, volg hiervoor @lunchgroningen.

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen
Donderdag 12 mei
12.00 uur-14.00 uur
Entree en lunch: € 12,50.
Aanmelden: info@blgroningen.nl
of via twitter: twitter ‘aanmelding’ naar @lunchgroningen