economie

19 mei 2015, 10:10

“De Culinaire Verleiding” –gratis culinair festival met rollende keukens, foodtrucks en vintage eetkraampjes in Groningen

 “De Culinaire Verleiding” –gratis culinair festival met rollende keukens, foodtrucks en vintage eetkraampjes in Groningen

Zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 vindt de eerste editie van “De Culinaire Verleiding” plaats op het Ebbingekwartierterrein in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een goed glas wijn, een Indiase curry of een malse steak van de smooker,  zo maar wat ingrediënten van “de Culinaire Verleiding”.  Vanuit rollende keukens, foodtrucks en vintage foodkramen, bereiden hobbykoks en professionals de lekkerste  wereldgerechten. Van biologische streekproducten tot Italiaanse pasta’s en van gezond tot heerlijk ongezond.

 

De Culinaire Verleiding vindt plaats op 6 en 7 juni 2015 in hartje centrum van Groningen. Het Ebbingekwartierterrein wordt voor twee dagen het culinaire centrum van de stad en zal dat weekend dienst doen als één groot openlucht restaurant.

 

Naast de ruim 30 foodtrucks, terrasjes en biologische eetstandjes verzorgen we vanaf het podium live muziek van Groninger talenten.

Voor de kleintjes is er vermaak ik het kinderparadijs. Onder begeleiding kan er worden geknutseld, gekleurd of een spelletje worden gespeeld. In het klimkasteel kan er naar hartenlust worden gesprongen en geklommen.

 

Voor jong en oud zijn er workshops koken met wilde planten en SUPERFOODS van Gasterij Natuurlijk Smeerling. Wel eens een soep gekookt met zevenblad en brandnetel uit je eigen tuin? Ervaar nu hoe het is om zelf eten te bereiden met planten uit de natuur!

De workshop wordt op zaterdag 6 en zondag 7 juni in Groningen gegeven om 15.00u en 19.00u. Kosten: 7,50 per deelnemer

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Opgeven kan via info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl.

 

Zaterdag 6 juni van 11.00 uur tot 01.00 uur
Zondag 7 juni van 12.00 uur tot 23.00 uur

 

 

WWW.DECULINAIREVERLEIDING.NL