economie

02 mei 2018, 10:10

De Beren: restaurantformule uit de Randstad nu ook in Groningen

De Beren: restaurantformule uit de Randstad nu ook in Groningen

Groningen krijgt er opnieuw een nieuw restaurant bij. Volgende week dinsdag opent in de Brugstraat De Beren. De Beren is een restaurantformule uit de Randstad, maar slaat nu de vleugels uit in het Noorden. Het is de 35e vestiging van het land.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aan de Brugstraat zijn gasten zeven dagen per week vanaf 10.00 uur welkom voor een lunch, borrel of diner. Voor de lunch kunnen gasten kiezen uit onder andere knapperige tosti’s, club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes.

Op de menukaart van het diner pronken traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu’s.

De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.