economie

12 jun 2013, 20:08

Dagpas introduceert de "Vaderdag Top 5": aanbiedingen van Groningse bedrijven via de GIC

Dagpas introduceert de "Vaderdag Top 5": aanbiedingen van Groningse bedrijven via de GIC

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Vind jij het ook altijd zo lastig om iets voor je vader te verzinnen? Dagpas heeft daarom voor Vaderdag, in samenwerking met diverse Groningse ondernemers, een top 5 van Vaderdag aanbiedingen samengesteld. Deze zijn nu als eerste beschikbaar voor GIC lezers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hein Post

Top Wijnen voor Top Vader! Is jouw vader gek op een goede rode wijn? Deze rode Bordeaux in een mooie houten geschenkkist van het Chateau Leboscq is dan iets voor jouw vader! Het is een echte stoere, stevige wijn en zal bij iedereen in de smaak vallen die een goede wijn weet te waarderen!

Kaap Hoorn

Absoluut een van de Groningse toplocaties, zeker zondag met Vaderdag. Zonnetje in het water, drankje aan de buitenbar of op de loungebedden, heerlijk dineren met je familie: wat wil je nog meer?

Sup-Sportief!

Neem je vader mee op een onvergetelijke tocht door hartje Groningen. Samen op een plank staand peddelen door de Groninger grachten, onder de bruggen door en kijken naar oud Groningen vanaf het water. Of race je vader van brug tot brug!

Italian Shave Verzorgingspakket

Wil je jouw vader een origineel cadeau geven? Dan zit je in de goede richting met het Italian Shave verzorgingspakket! De Italian Shave is niet zomaar een scheerbeurt, maar een traditionele scheerbehandeling uitgevoerd door de beste herenkappers van de Barbershop in Groningen.

Dagpas credits

Zonder twijfel een van de meest originele en waardevolle cadeausuggesties ooit! Met Dagpas credits geef je jezelf of de ontvanger iets waarmee je kunt kopen wat je wil uit het Dagpas aanbod. Het hele jaar door, wat voor aanbod er ook is. Veel leuker dan een bon voor slechts 1 product, met een beperkte looptijd.

En wat het mooiste is, met Dagpas credits betaal je super makkelijk! Via iDeal heb je altijd weer middelen nodig, zoals een random reader/identifier en bankpas. Met de Dagpas credits kun je direct een aanbieding kopen. Ook handig voor de Last Minute aanbiedingen! Bij de aanbiedingen van Dagpas is je geld bovendien altijd meer waard. Dagpas credits kopen is dan ook een goede investering voor je portemonnee, het scheelt soms wel 50%! Kortom, met Dagpas credits zit je altijd goed!

Let wel, sommige aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar. Aarzel dus niet te lang; anders moet je vader het misschien met je tweede keuze doen.

Zie  www.dagpas.nl voor alle Vaderdag aanbiedingen!