economie

02 sep 2016, 10:10

Daar[om] Media wordt Premier Partner van Google

Daar[om] Media wordt Premier Partner van Google

Daar[om] uit Groningen is door Google benoemd als Premier Partner. Google geeft dat keurmerk aan bedrijven die hebben laten zien dat ze zich gespecialiseerd hebben in bijvoorbeeld het maken van advertentiecampagnes voor bedrijven via het Google-platform. Daar[om] richt zich op online marketing en heeft het Premier Partnerschap gekregen omdat ze gespecialiseerd zijn in ‘Search Advertising’, ‘Mobile Advertising’ en ‘Shopping Advertising’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het online marketingbureau is de afgelopen drie jaar flink gegroeid. Inmiddels is Daar[om] verhuisd naar een groter pand aan de Sylviuslaan en dat was reden voor een feestje. De groei van het klantenbestand was voor Google ook een reden om een partnerschap aan te gaan met het bedrijf. "Dit houdt ook in dat wij heel ondernemend MKB-Nederland nóg beter op de online-kaart kunnen positioneren, betreffende hun vindbaarheid en relevantie in de Google zoekmachines", aldus het bedrijf in een persbericht. 

Daar[om] zegt zelf succesvol online reclamecampagnes te kunnen maken voor MKB-bedrijven, die daarmee op grote schaal succes boeken. Dat was ook het uitgangspunt van de oprichters Wolter van der Weide, Tim Bodewes en Dennis Pettinga , gepokt en gemazeld in de media- en uitgeverij-branche. “We zijn goed in het op een laagdrempelige manier vertalen van de wensen van ondernemers tot een succesvolle marketingstrategie”, aldus de ondernemers.