economie

08 jan 2013, 09:09

Conferentie: ‘Ondernemen is topsport’

In Hotel Faber in Hoogezand wordt maandag 21 januari de conferentie ‘Ondernemen is topsport’ gehouden. Sprekers zijn onder andere algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen, Ilja van Holsteijn van de Johan Cruyff Foundation, voorzitter Willem Haagsma van het Platform Internationaal Ondernemen Noord-Nederland (PIONN) en Martin Specken van Specken.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het doel van de conferentie is om geld in te zamelen voor een Cruyff Court in Gorecht-West in Hoogezand. Dit initiatief van bewoners uit Gorecht-West en Fier4grunn wordt gedragen door de gemeente Hoogezand-Sappemeer, Lefier, FC Groningen, bewoners commissie Gorecht-West en studenten van de Hanzehogeschool Groningen.

Ook een buffet en een veiling maken deel uit van het programma. Er worden verschillende producten en diensten geveild, waaronder een gesigneerd T-shirt van FC Groningen, een dienst van Specken.nl, VIP-kaarten voor FC Groningen en diner-cheques.

De kosten bedragen 75 euro. De opbrengst van de kaartverkoop, veiling en overige inkomsten gaan volledig naar het Cruyff Court in de wijk Gorecht-West. Aanmelden kan via aanmeldenccc@gmail.com.