economie

03 aug 2017, 10:10

Commercieele Club Groningen houdt zomerbijeenkomst

Commercieele Club Groningen houdt zomerbijeenkomst

Een groot deel van ondernemend Groningen is nu met vakantie. Maar lang niet alle ondernemers hebben de stad verlaten. Voor haar leden die niet op vakantie zijn organiseert de Commercieele Club Groningen komende woensdag 9 augustus een netwerkbijeenkomst in de vorm van een ‘Zomerborrel’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Commercieele Club Groningen is een van de oudste netwerkverenigingen van Groningen. Doel van de club is het bevorderen van de economische bedrijvigheid en de ontwikkeling in Noord-Nederland.

Ze doet dit door het creëren van randvoorwaarden ter bevordering van de contacten tussen de leden onderling, door kennisoverdracht en educatie. En voor het bevorderen van de onderlinge contacten zijn er regelmatig bijeenkomsten. Zoals dus de zomerborrel.

 

Overigens is er ook een Jongeren Commerciële Club, de JCC. Deze club werd in 1988 opgericht onder auspiciën van de Commercieele Club, maar is wel een zelfstandige club met een eigen activiteitenprogramma. Ook de leden van deze vereniging zijn welkom op de zomerborrel.

 

De informele Zomerborrel zal dit jaar gehouden worden op woensdag 9 augustus vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur in De Rietschans, Meerweg 221 te Haren.

 

Meer informatie over de club of aanmelding voor de bijeenkomst: www.commercieeleclubgroningen.nl

AANVULLING:

 

Er bestaat ook nog een Commercieele Club Groningen Senioren. Deze CCGS houdt een Zomersessie op 10 augustus in : Noordpolderzijl

 Meer daarover: www.ccgroningen-senioren.nl