economie

16 mrt 2018, 08:08

Combinatie Herepoort werft studenten op relatiemarkt Hanzehogeschool

Combinatie Herepoort werft studenten op relatiemarkt Hanzehogeschool

Combinatie Herepoort staat met de aanpak van de zuidelijke ringweg aan de vooravond van een megaklus en is daarom op zoek naar stagiaires. Reden genoeg voor de aannemer om deze week aanwezig te zijn op de jaarlijkse relatiemarkt van de opleiding Built Environment van de Hanzehogeschool. Ook één van haar partners Oosterhof Holman was aanwezig.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de relatiemarkt konden studenten en bedrijven kennis met elkaar maken. Voor de studenten liggen er, vanwege de aanpak van Ring Zuid, volop kansen om de komende jaren bij Combinatie Herepoort stage te lopen of te gaan werken. Combinatie Herepoort, en eigenlijk het hele werkveld, is dringend op zoek naar creatieve denkers en goedopgeleide en bevlogen professionals die werken aan ontwikkeling en vernieuwing, aldus de aannemer.

Stages

Tot nu toe hebben ruim 50 studenten de kans gekregen om stage te lopen binnen Combinatie Herepoort. Het gaat om stages op zowel mbo- als hbo-niveau. Het merendeel van deze studenten volgt een technische opleiding.

Opleiding

Built Environment bij de Hanzehogeschool in Groningen is een vierjarige hbo-opleiding op het gebied van architectuur, bouwkunde, civiele techniek, planologie en meer. De drie majors Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling bieden daarin ruime keuzevrijheid.